Дженифър Лопес и Coach в първа дизайнерска колаборация

Само месец преди да получи приза "Икона" от наградите People's Choice, Джей Ло пусна на пазара нова дизайнерска чанта.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 02 октомври 2020

Една година след като стана глобален посланик на Coach, Дженифър Лопес стартира своето първо съвместно дизайнерско сътрудничество с марката, а именно дамска чанта за през кръста в color blocking комбинация.

Обявена като "чанта, която може да бъде в крак с всичко", чантата Coach х Дженифър Лопес разполага с обвивка от змийска кожа, каишка от златна верижка и нитове с подписа на 51-годишната суперзвезда.

https://www.instagram.com/p/CFx2d70AM0Z/

"Проектирането на първата ми чанта с Coach беше страхотно изживяване", споделя Лопес в официално изявление. "Много исках да се усеща като мен. Цветната кожа и полираните хардуерни детайли наистина са моят стил. Това е чанта, която ме кара да изглеждам събрана и готова за всичко, и нямам търпение да я споделя с всички."

Coach X Jennifer Lopez ще откриете ТУК.

https://www.instagram.com/p/CFzuWv4g3QJ/

Креативният директор на бранда Стюарт Вевърс коментира, че е "наистина забавно да създам нещо уникално и специално с Дженифър. Тя внася своята страст и стил във всичко, което прави, и подходът ѝ към този дизайн се чувства личен и автентичен."

Откакто подписва договор с Coach, Лопес участва в редица кампании за лейбъла, за една от които позира с майка си и двете си деца

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA