Барак и Мишел Обама отпразнуваха годишнината си със специално послание

"Всеки ден с Мишел ме прави по-добър съпруг, по-добър баща и по-добър човек", споделя бившият държавен глава на САЩ.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 05 октомври 2020

Барак и Мишел Обама отпразнуваха годишнина от сватбата си точно месец преди президентските избори в САЩ. Бившият президент и първата му дама, разбира се, имаха нестандартна представа за това как феновете могат да им помогнат да отбележат своя специален ден.

"28 години с този човек", споделя Мишел в своето официално обръщение към Барак. "Обичам @BarackObama заради усмивката, характера и състраданието му. Толкова съм благодарна, че го имам за свой партньор през всичко, което животът ни поднася", гласи описанието под романтичния кадър, с който светската двойка призовава почитателите си да не им изпращат виртуален поздрав, а да гласуват на 3 ноември. 

https://www.instagram.com/p/CF5OFHkA4zk/

"И тази година имаме молба за вас - изберете един човек в живота си, който може да гласува и се уверете, че го е направил", казва още тя. "Разкажете ни за това в коментарите!"

Барак също не пропусна възможността да съчетае романтиката с политическата ангажираност. "С всичко, което се случва, исках да отделя малко време, за да пожелая честита годишнина на любовта на живота си. Всеки ден с @MichelleObama ме прави по-добър съпруг, по-добър баща и по-добър човек", споделя той. "Тази година, въпреки че оценяваме всички ваши пожелания, това, което наистина бихме харесали, е всеки от вас да се обърне към един човек в живота си, който може да гласува. Помогнете му да се регистрира. Помогнете му да направи план за участие. Изпратете го на iwillvote.com, за да започне."

https://www.instagram.com/p/CF5OBGfgBTg/

Само минути след публикуването на снимките, верните последователи на двойката изпратиха милиони харесвания и още толкова коментари, с които потвърждават статута си на избиратели и разказват лични истории, вдъхновени от тях. "Миналата седмица се уверих, че моя приятелка от началното училище е регистрирана (сега сме на 40!). Тя е готова да гласува за първи път", гласи едно от милионите включвания под поста.

Същото нещо наскоро направиха принц Хари и Меган Маркъл. Този път звездите са наистина социално ангажирани! 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA