Мадона е отказала да работи с Дейвид Гета... заради зодията му?

Извинете ни, ако грешим, но не сме предполагали, че Мадона е обсебена от астрологията.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 09 октомври 2020

Когато говорим за зодии, повечето от нас се разпределят в два лагера - тези, които вярват в астрологията и правят всичко според нея и тези, за които тя е пълна глупост и няма значение кога всъщност празнуваш рождения си ден, за да откриеш истинската любов.

Очевидно Мадона принадлежи към първия отбор и дори отива една идея по-далеч от просто проверка на хороскопа си, защото тя разчита на звездите да определят хората, с които да работи.

https://www.instagram.com/p/CC81X7ABS25/

В свое ново интервю, дадено преди броени дни, Дейвид Гета разкрива, че емблематичната певица се е обърнала към него, за да бъде продуцент на нейния 12-и студиен албум MDNA, който се появява на пазара през 2012 г., но бързо отказва предложението, когато разбира зодиакалния му знак.

Мадж проявава интерес към популярния DJ, след като той печели награда "Грами" за ремикс на нейното парче Revolver. "Тя ми каза, че обича този ремикс и предлага да продуцирам следващия ѝ албум", разказва Гета. "Пристигам за обяд. Говорим си за всичко - музиката, какво иска да направи с албума. Супер хубаво, бяхме само аз и тя. Много спокойна, много готина. Обядваме. И изведнъж започнах да се чудя кога започваме да работим заедно."

https://www.instagram.com/p/CFA-SAoBiEL/

Тогава Madame X задава големият въпрос на Дейвид ("Коя зодия си?") и той споделя, че е Скорпион. "Изведнъж ми каза, че съжалява, но няма да можем да работим заедно. Беше ми приятно да те познавам. Сбогом!"

Въпреки че вероятно е неудобно Мадона да ти откаже проект, вярваме, че музикантът се е справил и без нейна помощ, тъй като в момента той е петият най-богат диджей в света. Чудим се само дали манията ѝ по астрологията ще бъде сред един от моментите в предстоящия биографичен филм, който тя ще режисира сама? Надяваме се!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA