Селена Гомес: "Някак си изпаднах в депресия"

Изпълнителката на Look At Her Now признава, че социалната изолация не е била никак лесна за нея.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 13 октомври 2020

Изглежда, че също като всички нас, чувствайки се по-малко пълноценни, мотивирани или дори леко депресирани, Селена Гомес също не се е справила съвсем лесно със социалната изолация.

По време на свой нов публичен ангажимент, част от Rare Beauty's Mental Health Social Summit в Деня на психичното здраве, Гомес разкрива собствения си опит с карантината и как тя е приела това странно и трудно за всички време.

https://www.instagram.com/p/CGBgDfYnd8A/

"Бих казала, че съм голям екстроверт, така че разбирам колко трудно беше това", споделя изпълнителката на Look At Her Now. "В началото не можех да се справя толкова добре с карантината. Някак си изпаднах в депресия."

Тя казва, че творческият процес, физическата активност и времето, прекарано със семейството са ѝ помогнали, а сега тя чувствата нещата една идея по-нормални, макар в повечето аспекти на съществуване те все още да не са такива. 

57

"Пишех и бях активна. Предполагам, че просто бях принудена да отделя време за себе си", разкрива още Селена. "Успях и да прекарам време с тези качествени хора около мен. Както и със семейството си, така че усетих тази ситуация сравнително нормална, а тя не е никак нормална."

"Мисля, че дори публикувах в моя Instagram, обяснявайки на всички хора, които ме следваха, колко много ми липсват." Суперзвездата казва, че е успяла да премине през депресията и вече е готова да продължи напред.

https://www.instagram.com/p/CEmfzOQjYMp/

"Бих казала, че в момента отново се справям. Просто мисля, че и тогава бях открила правилните хора, правилните неща и правилните стъпки, които да не ме накарат да полудея."

След края на социалната изолация Селена пусна нов сингъл в колаборация с BLACKPINK, най-накрая реализира на пазара козметичния си бранд Rare Beauty и заяви конкретно, че вече не е момичето, което се притеснява от преживяното, а даже напротив. Обожаваме новата Селена!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA