Деми Ловато написа песен за Тръмп, цензурираха я в ефир

"Реших, че един от начините е да напиша песен и да я пусна, за да я чуе целият свят."

Димитър Андонов
Димитър Андонов 16 октомври 2020

Напоследък Деми Ловато уверено показва, че раздялата с годеника ѝ със сигурност не може да повлияе на музиката и самоосъзнатостта. Само преди няколко дни тя представи новата си песен "Commander in Chief", която представи на живо по време на музикалните награди на Billboard.

Въпреки че Деми изпълнява парчето на фон с големи букви "ГЛАСУВАЙТЕ", при излъчването на шоуто по телевизията, виждаме Ловато само в близък план, тъй като според източници, близки до певицата, екипът на NBC е премахнал съобщението при обработката. Защо? Защото самата песен е директна критика към Доналд Тръмп, а призивът на сцената е да се гласува срещу него.

"Имало е толкова много пъти, в които ми се е искало да напиша писмо на президента или да седна с него и да му задам тези въпроси", споделя Ловато при реализирането на парчето. "Помислих си, че всъщност не искам да го правя, затова един от начините е да напиша песен и да я пусна, за да я чуе целият свят, а след това той да отговори на тези въпроси. И всички да чуят отговорите, не само аз." 

https://www.instagram.com/p/CGT01jQhX5x/

Деми открито отговори на критиките, които получи в социалните мрежи, споделяйки, че е по-важно да изрази вярванията си като американка, отколкото да се хареса на всички. "Буквално не ме интересува дали това ще съсипе кариерата ми", коментира тя в социалните мрежи. "Тук не става въпрос за това. Кариерата ми не е свързана с това. Направих произведение на изкуството, което означава нещо, в което вярвам. И го представям, дори с риск да загубя фенове."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA