Криси Тейгън се завърна в Instagram след загубата на детето си

Телевизионната звезда направи кратко, но ясно изявление, с което увери всички, че двамата с Джон се чувстват добре, доколкото това е възможно.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 19 октомври 2020

След двуседмично отсъствие от социалните мрежи, Криси Тейгън се завърна в Instagram, за да разкрие как се справя цялото семейство след загубата на третото им дете, която те преживяха преди няколко седмици. 

"Ние сме тихи, но сме добре. Обичам ви всички толкова много", пише тя в Instagram, споделяйки и поредица от туитове на Джон Леджънд, който първи коментира сърцераздирателната загуба на двойката в сладко посвещение на песента си "Never Break", която изпълни на музикалните награди на Billboard. "Толкова обичам и ценя теб и нашето семейство. Заедно сме преживявали и най-високите върхове, и най-ниските падения."

https://www.instagram.com/p/CGayTUUpdzG/

Тогава талантливият музикант обясни значението зад текстовете на новата си балада. "Написах тази песен, защото имам вяра, че докато ходим по тази земя, ще се държим за ръцете през всяка сълза, през всяко слизане нагоре и надолу, през всеки тест", казва Джон за парчето от последния си студиен албум"Обещахме си това на сватбения ни ден преди седем години и всяко предизвикателство, с което се сблъскахме, направи това обещание по-мощно и по-устойчиво. Любовта ни ще остане. Никога няма да се предадем."

Миналият месец Криси съобщи опустошителната новина в социалните мрежи, след като прекара няколко дни в болница вследствие на усложнения от бременността.

https://www.instagram.com/p/CFyWQLWpJ3u/

"Ние сме шокирани от вида дълбока болка, за която само сте чували, но не изпитвали досега. Просто не успяхме да спрем кървенето и да дадем на бебето нужните му течности, въпреки торбите с кръв. Просто не беше достатъчно", пише 34-годишната Тейгън в дълга и емоционална Instagram публикация.

"Никога не избираме имената на нашите бебета до последния възможен момент след раждането им, точно преди да напуснем болницата", казва още тя, споделяйки няколко черно-бели сърцераздирателни снимки. "По някаква причина бяхме започнали да наричаме това малко момче в корема ми Джак. Така че той винаги ще бъде Джак за нас. Джак работи толкова много, за да бъде част от нашето малко семейство, и ще бъде завинаги."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA