Любов от пръв поглед - така е започнало всичко между Дейвид и Виктория Бекъм

И ако това не е перфектната любовна история, очакваме да чуем вашето предложение...

Димитър Андонов
Димитър Андонов 21 октомври 2020

Неслучайно любовта между Дейвид и Виктория Бекъм се е превърнала в истински синоним на здрава връзка, макар в началото да започва като такава от разстояние. Далеч нямаме предвид само безпогрешното им усещане за стил, но и всичко останало, с което те заедно успяха да се превърнат в бранд през последните 23 години.

https://www.instagram.com/p/CGkyKNapXcS/

Измежду модните постове в официалния си Instagram акаунт, талантливата британска дизайнерка зарадва своите почти 30 милиона последователи и с нов семеен кадър, в който виждаме Дейвид и 9-годишната Харпър Севън. Бившата Пош Спайс използва описанието на фотографията, за да определи съпруга си като "най-добрият баща", отново демонстрирайки абсолютна отдаденост към него.

В козметичния акаунт на своя бранд пък, промотирайки нова линия продукти, тя разказва повече за любовта помежду им. "Нека ви кажа, че любовта от пръв поглед наистина съществува. Първо се влюбих в усмивката му, но след като го опознах, просто намерих някакъв комфорт в начина, по който той ме накара да се чувствам, като най-добрата версия на самата мен."

https://www.instagram.com/p/CGj9ODOHJsq/

Двамата си казват заветното "да" на пищна церемония (струваща 800 000 британски лири!) през лятото на 1999 г. и оттогава насам са неразделни, каквото и да твърдят таблоидите. Неотдавна бившата футболна легенда също разкри какво го е накарало да се влюби във Виктория"Не мога да избера само едно нещо. Беше целият пакет. Просто се влюбих в нея", споделя тогава Дейвид. Как да не ги обича човек?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA