Матю Макконъхи не излиза с колежки по тази причина...

Актьорът, който има зад гърба си десетки романтични комедии, признава, че никога химията не се е пренасяла в реалния живот.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 23 октомври 2020

Бърз поглед към страницата на Матю Макконъхи в IMDb или Wikipedia ще ви покаже не само дългия списък с участието му в романтични комедии, но и безкрайния брой знаменитости, които са му партнирали на големия екран.

В свое ново интервю за SiriusXM Макконъхи споделя, че нито веднъж не е излизал с някоя своя колежка, докато са работили върху филм, но не защото не е решил да го прави нарочоно, а защото "просто се е случило така, естествено". 

https://www.instagram.com/p/CGfyCq4spTO/

Досега сме виждали Матю на екран в компанията на Кейт Хъдсън, Сандра Бълок, Дженифър Лопес и Пенелопе Крус, с която той всъщност е излизал известно време, но не и докато работят заедно върху филм. Макконъхи споделя, че горещата екранна химия не се постига лесно, когато актьорите се срещат извън снимачната площадка и това е нещо, което трудно може да остано незабелязано.

"Погледнете историята на някой филм с двойка в главните роли. Вижте дали са се женили или правили друг филм заедно. Ако са наистина добри, проверете дали са обявили връзката си преди излизането на филма. След като се оженят, ще гледате този филм с тях и ще осъзнаете, че не са толкова добри заедно. Объркващо е, но е така", казва още звездата от "Как да разкараш гаджето за 10 дни".

Той признава, че е харесвал колежките си и може чувствата да са били взаимни, но уважението в крайна сметка надделява над емоциите.

"Винаги съм се опитвал да поддържам отношенията си професионални. Може би сме имали определени моменти помежду си, но винаги сме се държали професионално. Или може би сме били в сериозна връзка и сме уважавали другия човек твърде много."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA