Не се шегуваме, котката на Карл Лагерфелд не спира да прави бизнес

Тя има собствена банкова сметка, луксозен дом, агент и колаборации с много дизайнерски брандове.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 26 октомври 2020

Когато модната икона Карл Лагерфелд си отиде от този свят през февруари 2019 г., неговите почитатели се запитаха какво ще се случи с любимата му котка Шупет. Изглежда обаче, че повод за притеснение няма, тъй като синеокият бирман е повече от ангажиран в ежедневието си.

LucyBalu, базиран в Мюнхен интериорен бранд за домашни любимци, привлича вниманието на ексцентричната котка за специална нова колаборация, която тя рекламира в официалния си Instagram акаунт. Има 70 000 последователи, знаем, че ще попитате!

Тъй като Шупет страшно много харесва артикулите на компанията, нейният агент решава да насочи вниманието си към сътрудничество с нея. Така на пазара се появява специалният лимитиран хамак, произведен само в 1000 бройки и с цена около 186 долара. Казва се, че продуктът остава верен на стила на Лагерфелд, но ние сме сигурни, че Шупет, така или иначе, не би приела нищо по-малко от това.

Самият хамак е изработен от естествен вълнен филц в цвят шампанско, а уютният материал, който абсорбира неприятните миризми и задържа топлината, елегантно подчертава минималистичната естетика във всяко жилищно пространство. Хамакът издържа до 15 килограма, което го прави идеален за две пухкави котенца.

Разбира се, това далеч не е първият професионален ангажимент на Шупет. През 2015 г. тя печели повече от 3 милиона долара (уау!), участвайки във фотосесии за различни издания, създаването на няколко грим колекции и специална (но леко странна) линия продукти, почитащи паметта на модната икона.

"Тя е бизнес, има дори собствена банкова сметка", коментират хора от брашна, а екипът на LucyBalu също не пропусна да изрази вълнението си от факта, че именно те са първите, на които някога е било позволено да правят снимки и клипове на Шупет в дома ѝ.

Моментът да се замислите за живота на домашните си любимци идва... СЕГА!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA