Последният пост на Блейк Лайвли в Instagram отново е срещу Райън Рейнолдс

Най-забавната звездна двойка в социалните мрежи за пореден път затвърди статута си на такава.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 27 октомври 2020

Ако мислите, че Блейк Лайвли ще позволи на Райън Рейнолдс да стане по-възрастен с цяла година, без да сподели забавен пост в Instagram, значи изобщо не сте измежду милионите последователи на двойката, която категорично можем да определим за най-забавната в социалните мрежи!

В наверечието на уикенда звездата от "Клюкарката" пожела честит рожден ден на съпруга си с кадър, в който виждаме екранният Дедпул в ръцете си с пай, а не традиционната за рождени дни торта. "1) Коя е изгубената душа, която избира ПАЙ за рожден ден. 2) Какво ЖИВОТНО яде тортата (пай), без първо да духне свещите", гласи описанието под поста, в който Лайвли сама отговаря на въпроса си: "@vancityreynolds, той го прави."

След като отправя реторичните въпроси, имайки предвид естеството на кадрите, Блейк казва, че не може да повярва, че двамата все още са женени. 

Напълно възможно е нетрадиционният пост за рождения ден да е провокиран от факта, че Райън обърна внимание на Photoshop обувките на Блейк в последния им общ пост, с който призоваха почитателите си да гласуват на предстоящите президентски избори в САЩ.

По-важното в постовете им се оказа не призивът за ранно гласуване, нито личното преживяване на Райън, който е упражнил правото си за първи път на територията на Щатите, а фактът, че обувките на Лайвли (чифт кафяви високи токчета), изглеждат като добавени с Photoshop, тъй като в снимката на Райън е боса, а на тази в своя профил я виждаме с обувки. КАКВО?

Истината е, че ако се вгледате достатъчно внимателно, наистина ще забележите, че обувките са нарисувани. Потребителите в Twitter бързо започнаха да коментират случващото се, а талантливата актриса сама се включи в обсъждането на казуса.

Споделяйки повторно кадрите в Instagram story, тя казва: "Не виждам проблем", преди да добави други снимки на краката си отблизо, в които отправя директно запитване към екипа на Christian Louboutin във връзка с евентуални свободни позиции, тъй като очевидно има "богат опит" с рисунките на iPhone.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA