Дейвид и Виктория Бекъм ще разкажат живота си в документален филм за Netflix

Звездното семейство е подписало ексклузивен договор с Netflix на стойност над 20 милиона долара.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 31 октомври 2020

Няма да преувеличим ни най-малко, ако кажем, че Дейвид и Виктория Бекъм отдавна успяха да превърнат семейството си в бранд. При това такъв, който ще получи собствен документален филм за Netflix на стойност цели 20.6 милиона долара!

Variety съобщава, че двойката е подписала ексклузивен договор със стрийминг гиганта за документална лента, посветена на живота им и копродуцирана от студиото на Дейвид. 

Продукцията обещава да разкаже възхода във футболната кариера на Дейвид, както и историята на дългогодишната му връзка с талантливата дизайнерка. Очаква се да бъдат включени много лични снимки, видеозаписи от семейни тържества, спомени от приятели, членове на семейство и съотборници, за да може да се получи "един вълнуващ рядък достъп до личния живот на една от най-обичаните двойки".

57

Във филма място ще намерят дори архивни кадри преди тяхната голяма сватба от лятото на 1999 г. И макар те често да публикуват семейни кадри в социалните мрежи, за първи път на преден план ще видим Бруклин, Ромео, Круз и Харпър. Възможно е екранно време да бъде отделено и за планирането на сватбата на Бруклин и актрисата Никола Пелц, които вчера отпразнуваха своята годишнина.

Въпреки че предстоящият проект ще бъде първият поглед върху цялото наследство на двойката, бившата Пош Спайс е участвала в няколко документални ленти. Неотдавна стана ясно, че се подготвя нова такава за супер успешната група, която завладя световните сцени. Не знаем за вас, но ние очакваме да видим любовта между Дейвид и Виктория на екран.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA