Брад Пит и Никол Потуралски са сложили край на връзката си

Макар да продължават да бъдат в публичното пространство, супермоделът и актьорът вече не се наслаждават на общата си компания.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 29 октомври 2020

След като доста време се коментираше статуса на взаимоотношенията на Брад Пит и Никол Потуралски, оказва се, че двамата са сложили край на няколкомесечната си връзка. Според източници, близки до двойката, те са "напълно приключили", каквото и да твърдят таблоидите.

Близки техни приятели разкриват, че връзката им "никога не е била толкова сериозна, каквото и място да е имала в публичното пространство", а двамата всъщност са се разделили "преди известно време". Новините излизат на преден план няколко дни, след като Никол бе уловена от папараци да напуска ресторант в Германия в компанията на бившия си съпруг Роналд.

Макар че се предполага, че и актьорът, и моделът обичат да пазят подробностите от личния си живот в тайна, слуховете за връзката им се появиха в началото на лятото. Двамата обаче са забелязани в компанията един на друг още през ноември миналата година, а неотдавна Потуралски сподели и Instagram пост, с който намеква, че има мъж до себе си.

Както можете да предположите, след насочването на всички фотографски обективи към нея, този пост изчезва в дълбините на интернет пространството, въпреки че двамата отидоха на романтична ваканция във френския замък за 67 милиона долара, който Пит купува още по време на брака си с Анджелина.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA