Знаехте, ли че Ема Стоун... всъщност не се казва Ема Стоун?

Не сме изненадани от решението на звездата, а по-скоро от дългия път, който тя извървява, докато го вземе.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 05 ноември 2020

Ако сте измежду верните фенове на Ема Стоун, няма как да не знаете, че истинското име на 30-годишната актриса всъщност е Емили Джийн Стоун. Това, което може би не знаете, е причината за фината промяна в нейното име, както и фактът, че Ема далеч не е бил първият ѝ избор за артистичен псевдоним.

В интервю за списание W актрисата от "Лесна, А?" споделя, че когато е била на 16 години, научава за друга Емили Стоун, вече регистрирана в Гилдията на филмовите актьори. И макар тя да е претендент за следващия супермодел на Австралия, налага се Стоун да вземе решение за ново име по отношение на прохождащата си кариера.

57

"Интересно е да помолиш 16-годишно дете да избере ново име. Бях решила, че ще стана Райли. Казвам се Райли Стоун", разкрива актрисата. "Използвах това име около шест месеца, гостувах в едно шоу. Изведнъж на снимачната площадка започнаха да викат "Райли, Райли", а аз нямах представа на кого говорят."

"Хей, хей, хайде, имаме нужда от теб на снимачната площадка", спомня си тя за повратния момент. "О, аз не съм Райли, не мога да бъда Райли", след което уточнява, че е имала възможността за Емили Дж. Стоун, но в крайна сметка се спира на Ема заради очевидната близост с реалното ѝ име. "Така или иначе повечето близки хора ме наричат Ем."

Ема Стоун

Междувременно, съвсем скоро в публичното пространство се появиха слухове, че звездата от "Ла Ла Ленд" вече е омъжена за приятеля си Дейв МакКери. Двамата се сгодиха в началото на декември миналата година, а спекулациите в момента се въртят около това дали са в очакване на първия си наследник. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA