Никол Шерцингер и Том Еванс отпразнуваха първата си годишнина

Любимата двойка на 2020-а отбеляза първия си романтичен празник със също толкова романтични кадри и усещане за любов.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 09 ноември 2020

Преди да се появят заедно на червения килим на парти след Златните глобуси, известно време в публичното пространство се коментираше кой е новият мъж до Никол Шерцингер. След като стана ясно, че това е ръгбистът Том Еванс и двамата започнаха да документират всеки един етап от връзката си в Instagram, феновете на любовта им не спряха да се увеличават.

В нов пост, който певицата и спортистът споделиха в социалните мрежи, виждаме Никол в бяла дантелена рокля и златни сандали, застанала до Том, облечен в бяла риза и чино панталони около басейн, където са отбеязали първата годишнина от връзката си.

"Честита годишнина, любов моя. Кой знаеше, че целият ми свят ще се промени преди година. Ти си отговорът на моите молитви. Много те обичам", споделя бившата Pussycat Doll в своя официален акаунт.

Еванс не пропусна да отговори на Шерцингер със сходен Instagram жест. "През тази една година, изпълнена с толкова много несигурност, ти беше моята блестяща светлина. Честита първа годишнина, любов моя." В коментар Никол споделя още, че Том е нейната "скала" и е "благодарна на Бог всеки ден", най-вече заради любовта помежду им.

Двамата се запознават в X Factor Celebrity през 2019 г. и прекараха социалната изолация заедно, споделяйки с аудиторията си горещи тренировки за двойки.

Източници, близки до Шерцингер и Еванс, коментират, че те вече търсят идеалния дом в Лос Анджелис и опитват да създадат семейство. "Никол и Том се обичат нелепо много, страхотни са заедно. Вече са провели сериозни разговори за всичко - от брака до бебетата. Никой няма да бъде изненадан, ако се появят новини за бебета през следващите няколко месеца." 

Ние сме повече от доволни, защото изглеждат много щастливи в компанията си. Пожелаваме им да бъде така и занапред!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA