Да, ще можем да тренираме под звуците от музиката на Бионсе

Музикалната кралица обяви специалното си сътрудничество с американската компания Peloton.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 12 ноември 2020

Бионсе е готова да ни помогне да получим мечтаното тяло! Суперзвездата ще го направи чрез дългогодишно партньорство с Peloton, мегапопулярната американска компания за упражнения, която по "типичен Бионсе начин ще повдигне не само духа на спортуващите, но и на социалните инициативи".

"С Peloton вярваме, че силата на музиката може да помогне за мотивация и вдъхновение на тези, които спортуват", споделя изпълнителката на Crazy In Love в официално изявление. "Член съм на Peloton от няколко години и съм развълнувана да си партнирам с компания, която помага на млади и стари да бъдат най-добрите възможни версии на себе си, при това по иновативен и адаптивен начин."

Според творческия екип на бранда, Бионсе е най-търсеният изпълнител от световната общност на марката, която включва около 3.6 милиона членове. Сътрудничеството помежду им ще включва и дарение за стотици студенти в популярни колежи, които ще получат двугодишно дигитално членство още в края на ноември, за да спортуват и запазят здравето си, докато учат у дома.

"Ангажиментът на Бионсе за артистичен израз е вдъхновение за цялата общност на Peloton", коментират представители на компанията. "Привилегия е да можем да работим в тясно сътрудничество с нея и нейния необикновен екип, за да разширим достъпа до нашата платформа и да осигурим невероятни предложения, които смятаме, че нашите членове ще харесат." Хей, това все пак е Бионсе! Тя може всичко.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA