Кейти Пери знае, че е важно да порастваме заедно

"Харесвам усещането за единство и как посланието еволюира във важността на това да бъдем обединени като общност."

Димитър Андонов
Димитър Андонов 18 ноември 2020

Cтигнахме до извода, че светът не е спрял, а продължава да върви напред, макар и с ново темпо. Точно това е и посланието зад новия музикален проект на Coca-Cola и Кейти Пери, които искат да натиснат бутона "рестарт".

В партньорство със супер успешния DJ и музикален продуцент Tiësto и с отличителните вокали на набиращата популярност звезда Айтана, ремикс версията на песента Resilent от последния албум на Кейти, "Smile”, е позитивна и обединяваща хората музика в тези трудни за всички времена.

Визуализацията към парчето бе представена вчера, а всичко в нея е отражение на позитивното и оптимистично послание на кампанията Coca-Cola ‘Open’.

"За мен тази кампания символизира израстването чрез предизвикателства. Песента Resilient кореспондира много добре с тази теза, защото да си устойчив, означава да успееш да станеш след като си паднал, да се учиш от грешките си", споделя Пери, която стана майка в края на лятото. "Харесвам усещането за единство, което идва с присъствието на Айтана в парчето и как посланието еволюира във важността на това да бъдем обединени като общност. Не само личното израстване е от значение, трябва да растем всички заедно!"

Уолтър Сусини, маркетинг мениджър на Coca-Cola за Европа, споделя, че краят на 2020 г. е началото на партньорство с Кейти Пери, с "което оставяме своето послание за надежда и позитивизъм, особено за следващите поколения." "Изолацията принуди младите хора да пропуснат важни житейски събития – от завършване на гимназия до това просто да прекарват свободно време с приятелите си лице в лице. Тази песен е посветена на тях."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA