Хали Бери не се притеснява да говори... за първия си оргазъм

Момичето на Джеймс Бонд взривява интернет пространството с всяка своя крачка.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 23 ноември 2020

Напоследък Хали Бери се е заела със задачата да взривява непрекъснато интернет пространството и просто не спира с опитите да го прави. Измежду многото горещи кадри, които публикува в официалния си Instagram акаунт, звездата от "Джеймс Бонд" коментира и сексуалността си, както и първият път, в който е получила оргазъм.

В епизод от IGTV поредицата "Bad & Booshy" тази седмица Бери разговаря със своята приятелка и стилист Линдзи Флорес за откриването на сексуалността си - важен момент, случил се в сравнително ранна възраст. "Спомням си първия оргазъм", разказва тя, преди да сподели, че е била само на 11 години. Разбира се, Бери не е разбрала и овладяла своята сексуалност напълно, докато не са се случили първите ѝ опити с различни момчета.

Наскоро стана ясно, че Бери е във връзка с певеца и продуцент Ван Хънт. Източник, близък до двойката, споделя, че двамата са заедно от няколко месеца, но музикантът вече се е запознал с децата на актрисата. "Те прекарват много време в къщата на Хали в Малибу. Изглежда, че тя наистина се радва на спокойното време помежду им, а нещата определено изглеждат сериозни."

Преди да се впусне в любовен романс с Хънт, Хали бе женена за френския актьор Оливие Мартинес, с когото се развеждат през 2016 г. и с когото тя споделя грижите за 6-годишния си син Масео. Звездата има и 12-годишна дъщеря от връзката си с модела Габриел Обри.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA