Коледните спомени на звездите ще ви потопят в празничния дух

Тейлър Суифт има история за елхи и богомолки, Адриана Лима - за калории, а Мишел Обама - за 42 вечери.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 29 ноември 2020

Звездите също обожават празниците и пазят в себе си много специални спомени, свързани с тях! Доказателството е в следващите редове, които успяхме да напълним с празнично настроение, благодарение на любимите ви знаменитости и неподозираните неща за техния (празничен) живот.

Анджелина Джоли... е обсебена от коледните чорапи. "Обичам да купувам колкото се може повече малки неща, за да опаковам и изненадам останалите."

Мишел Обама... организира празнична вечеря по два пъти на ден. "Всеки ден до 21 декември. Ордьоври, яйца и бисквитки за всеки гост, който мине през вкъщи."

Виктория Бекъм... определено не е материалист. "Вярвам в подаръците от сърце. Например рисунка, която е направена от детето ми."

857

Опра Уинфри... никога няма да забрави семейните празници. "Когато бях на около 12, майка ми каза, че няма да получаваме коледни подаръци, защото нямаме достатъчно пари. Започнах да мисля какво ще кажа на другите, когато ме попитат за подаръците, които съм получила. Тогава у нас се появиха три монахини с пуйка, кошница с плодове и кукла за мен."

Гуинет Полтроу... не напуска кухнята преди празниците. "Обожавам готвенето по Коледа. Всички аромати като греяно вино и сосове за пуйката са просто страхотни!"

Адриана Лима... не спазва режими по време на празниците. "На Коледа ям всичко, което искам. Наистина не следя какво консумирам. Не всеки ден е Коледа."

57

Тейлър Суифт... знае как изглежда перфектната елха. "Израснах във ферма за коледни елхи. Спомням си как веднъж трябваше да извадя всички богомолки измежду клоните на дръвчетата. Веднъж забравих да ги проверя и се излюпиха из цялата къща на едно семейство. Стотици хиляди от тях!"

Жизел Бюндхен... не крие любовта си към празниците. "Коледа е сезонът да бъдем добри. Тогава хората са по-мили и с отворени сърца. Страхотно е!"

552

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA