Били Айлиш представи първото безкрайно музикално видео

Изпълнителката на bad guy е иноватор във всеки възможен смисъл на думата.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 25 ноември 2020

В случай че сте измежду хората, на които не им е омръзнало да чуват bad guy на Били Айлиш от всички възможни музикални канали, бързо отидете на billie.withyoutube.com, където ще имате възможността да се наслаждавате на парчето... ЗАВИНАГИ.

Колкото и зловещо да звучи това изречение, то е абсолютната истина. Талантливата изпълнителка, носителка на пет награди "Грами", обединява сили с YouTube, за да създаде първото в света безкрайно видео. В чест на постижението, наречено 1 милиард гледания, YouTube и Google Creative Lab събират официалното музикално видео на супер успешния хит, както и всички негови кавъри в интерактивен експеримент, който наричат "първият безкраен музикален видеоклип в света". 

Посещението на сайта по-горе ще ви отведе към една алтернативна вселена, в която гласът на Айлиш звучи от всевъзможни места. Стартът е с официалното видео към сингъла, а след това наред са всички кавъри, публикувани в интернет пространството. Забавното е, че творческият екип е подготвил и различни хаштагове, които пренасочват към определен тип интерпретация, а вълнуващото, че каквото и да изберете, не може да сложите финал. Естествено, освен ако не напуснете платформата.

Разбира се, има предвидими попадения като акапелно изпълнение, такова в хор или с помощта на китара, но има и забавни решения като ASMR и bad guy, изпята от играчка във формата на пиле. Страшно оригинално, макар на моменти да изглежда леко странно... и също толкова страшно.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA