Хари и Уилям определено не са сред феновете на "Короната"

Макар поредицата да има своите почитатели в редиците на кралското семейство, принц Уилям и принц Хари определено не са сред тях.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 26 ноември 2020

В последните няколко седмици всички започнаха да говорят за новия сезон на "Короната". Най-вече защото сюжетната линия в него проследява един от важните и любопитни моменти от историята на британското кралско семейство, а именно появата и живота на принцеса Даяна.

И макар някои от членовете на фамилията да признават, че са измежду феновете на поредицата, напълно логично е да се запитаме какво всъщност е мнението на принц Уилям и принц Хари по въпроса. Особено след като животът им е пряко намесен в случващото се.

Дотук херцогът на Кеймбридж запази сравнително спокойствие по отношение на предходните сезони и изразява неодобрителното си мнение за тях по фин и елегантен начин, но според източници, близки до семейството, новите епизоди просто не са му помогнали да запази политическа коректност.

"През последните дни беше изписано много за шоуто. В него има много исторически неточности, но сценаристите неведнъж са казвали, че използват артистичен подход в много от сцените", споделя кралски експерт. Въпреки че никой от екипа на продукцията не претендира за пълна историческа точност, Уилям смята сериалът за "не много честно изображение на брака на родителите му, което е прост начин за очевидно спечелване на пари". 

"Чарлз е казал на приятели, че също няма да го гледа. Изобразяването на брака му с Даяна е особено тревожно за кралското семейство. Не мисля, че те ще бъдат част от 80-те милиона души, проследяващи активно епизодите", гласи друга част от информацията в публичното пространство.

И понеже принцовете не са никак доволни от видяното на екрана, Уилям е споделил, че без съмнение е склонен да отвори врати за това как "Короната" трябва да представи родителите му и тяхната бурна раздяла. Предполагаме, че гледната точка от първо лице не може да бъде заменена с ничий друг креативен ум.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA