Майли Сайръс жени и кани фенове на среща в TikTok

Не че изпълнителката на Plastic Hearts има нужда да доказва способността си да ни шокира, но...

Димитър Андонов
Димитър Андонов 08 декември 2020

Да се докоснеш до любимите си звезди в социалните мрежи от първа ръка със сигурност е изживяване, което помниш за дълго време напред. Последните няколко дни Майли Сайръс се оказа измежду най-активните TikTok потребители, отговаряйки на коментари на своите фенове, с активно участие при вземането на важни житейски решения - от имена на бебета до сключване на брак.

Когато обаче почитателка на певицата я помоли да избере следващата ѝ татуировка, изпълнителката на Midnight Sky директно отправя покана за среща. "Ако Майли коментира, ще си направя каквато татуировка пожелае", гласи нейният призив. "Какво ще кажеш за часа и мястото на първата ни среща?" е отговорът от страна на Сайръс, който успя да изненада всички. 

В допълнение към поканата, Майли предложи на друг почитател да си обръсне главата, както и да избере името Калифорния за бъдещо бебе. След като щастлива двойка пуска видео с обещание да "сключим брак, ако Майли коментира", тя не закъснява. "Надявам се, че за вас двамата нещата ще се получат по-добре, отколкото при мен", споделя тя само броени дни, след като реши да разкрие повече подробности за раздялата си с Лиам Хемсуърт

"Наистина го обичам, обичах го много, много, много и все още го обичам. Винаги ще бъде така", казва тя. Ние пък препоръчваме да добавите последния ѝ студиен албум Plastic Hearts в списъка си с горещи музикални попадения. ОПРЕДЕЛЕНО си заслужава!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA