Изненада от Тейлър Суифт! ВТОРИ АЛБУМ за тази година

Някои хора така и не успяха да открият мотивацията, докато други... са Тейлър Суифт.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 11 декември 2020

Някои звезди просто не спират с изненадите! И под "някои" имаме предвид Тейлър Суифт, която днес пуска на пазара чисто нов албум. Да, точно така, по-малко от четири месеца след последният такъв.

"Радвам се да ви кажа, че деветият ми студиен албум, сестрата на folklore ще излезе тази вечер в полунощ. Казва се evermore", гласи скромното официално изявление на певицата, която изненада верните си почитатели и с ново музикално видео към тавата.

"Още от 13-годишна възраст се вълнувам за 31-вия ми рожден ден, защото това е моето щастливо число. Това е и причината да ви изненадам. Всички винаги сте били толкова грижовни и подкрепящи, помислих, че трябва да ви дам нещо", коментира певицата, която в неделя ще стане на 31. "Също така знам, че този празничен сезон ще бъде самотен за повечето от нас. Ако и вие се обръщате към музиката, за да се справите със случващото се, това е за вас." 

Стандартното издание на evermore съдържа 15 трака, докато делукс версията на албума ще има два допълнителни в лицето на "right where you left me” и "it’s time to go”, които вече станаха фаворити на широката аудитория.

Последният творчески проект на Суифт успя да счупи няколко рекорда и да се превърне в единствения такъв, успял да завоюва редица ексклузивни постижения. 

Folklore дебютира на върха на Billboard 200, а водещият сингъл от албума, cardigan бе на първо място в класацията Hot 100. Екипът на изданието отбелязва, че това е първият път в историята, при който даден музикален артист успява да направи нещо подобно. Част от другите сингли в албума също получиха места в първите десет позиции на класацията, което превърна Тейлър в първия човек с повече от две песни в топ 6.

"Нямам идея какво предстои. Нямам идея за доста неща тези дни, така че се придържам към единственото нещо, което винаги ме е държало свързано със света. Говорим за музиката. Новият ми албум evermore е на пазара сега", завършва Суифт в официалния си Instagram акаунт. А вие успяхте ли да го чуете?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA