Райън Рейнолдс не е "любимото канадско нещо" на Блейк Лайвли...

Точно така, двамата отново взривиха интернет пространството.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 15 декември 2020

Ако говорим за холивудски двойки, то Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс със сигурност са една от любимите ни такива. Най-вече заради факта, че двете половини от актьорското дуо не се приемат никак на сериозно, а забавните им включвания в социалните мрежи не са изпускане. И точно поради тази причина не ги изпускаме!

В свое Instagram story тези дни, Лайвли решава да сподели списък с четири от "любимите си неща в света", произхождащи от Ванкувър, Канада, където съвсем случайно е роден и нейният съпруг. На първия кадър Блейк разкрива, че обожава направените в града сладолед, понички и пай, а докато всички очакваха да видят именно Рейнолдс като четвъртото любимо нещо на звездата от "Клюкарката", тя сподели снимка на десерт от популярен италиански ресторант в града.

"Какво си помислихте, че ще кажа?", казва тя, придружена от GIF на един от най-емблематичните образи на Райън - супергероя Дедпул.

Това далеч не е първият път, в който Лайвли и Рейнолдс публично показват здравата си връзка. През септември тя се пошегува, че семейното куче е получило специално отношение за рождения си ден в официалния Instagram акаунт на актьора, където той не публикува абсолютно нищо за празника на съпругата си. "Честит рожден ден! Честно казано, не мога да повярвам, че все още сме женени", гласи описанието под поста за неговия рожден ден през октомври. Как да не ги обожаваме?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA