Lizzo продължава да се снима гола, но го прави с цел

"Усещам, че като голямо момиче хората просто очакват, че когато правиш нещо за здравето си, го правиш за драматична загуба на тегло, а не е така."

Димитър Андонов
Димитър Андонов 17 декември 2020

Хейтърите в живота на Lizzo не са никак малко, но певицата не им остава длъжна по всяко време на денонощието. Вчера талантливата изпълнителка сподели в социалните мрежи, че по насоки на личния си треньор е участвала в 10-дневен детокс със смути.

Феновете ѝ обаче бързо се заеха да изразят "разочарованието" си от факта, че тя привидно се е поддала на натиска от диетологичната субкултура. Както можете да предположите, звездата не само отхвърли подобни разбирания, но и сподели всичко около процеса.

"Както знаете, обикновено бих се страхувала и срамувала да публикувам такива неща онлайн, защото усещам, че като голямо момиче хората просто очакват, че когато правиш нещо за здравето си, ти го правиш за драматична загуба на тегло, а не е така", уверява всички Lizzo. "В действителност ноември ме стресира - пих много, ядох много пикантни неща и такива, които прецакаха стомаха ми."

Музикалната суперзвезда подчерта, че резултатите след детокса далеч не са били само повърхностни. "Толкова се гордея със себе си, с резултатите си - сънят ми се подобри, хидратацията ми, вътрешният ми покой, психическата ми стабилност, ши****то ми тяло и дори кожата", споделя тя.

След създалите се вълни от силен шум в социалните мрежи, Lizzo изненада всички с голо селфи, в което отново заявява любовта към тялото си. "Детоксикирах тялото си и все още съм дебела. Обичам тялото си и все още съм дебела. Хубава съм и все още съм дебела. Тези неща не се изключват взаимно. За хората, които ме гледат, моля, не гладувайте. Не е нужно да правите това, за да бъдете красиви или здрави. Не забравяйте, въпреки всичко, което някой ви казва, НАПРАВЕТЕ КАКВОТО ИСКАТЕ С ТЯЛОТО СИ."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA