Ариана Гранде е сгодена!

Изпълнителката на positions е казала "да" на приятеля си Далтън Гомес. Честито!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 21 декември 2020

След поредица неуспешни връзки и цял албум, посветен на една конкретна такава, Ариана Гранде е казала "да" на приятеля си Далтън Гомес!

Изпълнителката на 7 rings сподели щастливата новина в Instagram пост, който носи описанието "завинаги и след това". Сгушена до годеника си, Ариана публикува и снимки на изящния годежен пръстен с овална форма и асиметрично поставен до перлите диамант.

"ЙЕЙЙЙЙЙЙ! Толкова съм щастлива за вас" е един от първите коментари под публикацията, дошъл от Хейли Бийбър. Междувременно, Скутър Браун, мениджърът на певицата, казва: "Поздравления за тези две невероятни души. Ари, обичаме те и не бихме могли да бъдем по-щастливи за теб. Далтън, ти си късметлия."

"Не могат да бъдат по-щастливи, всички са страшно развълнувани", коментира източник, близък до двойката. "И Ари, и Далтън се радват много, а родителите им - още повече."

Връзката на Гранде с Гомес беше потвърдена от TMZ през март, след като двамата са забелязани да се целуват в бар. Техни приятели разкриват, че са заедно от първите дни на новата година, но са решили да запазят статуса на връзката си в тайна възможно най-дълго. "Ариана не иска да прави връзката си публично достояние, затова се опитва да пази тишина", коментират те тогава. 

Оттогава насам Далтън се появява често в комуникационните канали на Гранде, която наскоро отвя всички с последния си студиен албум positions. Поздравления!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA