Поредно историческо постижение за Тейлър Суифт

Каквото и да се случи през 2020-а, Тейлър Суифт вероятно ще я запомни като сравнително добра година.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 22 декември 2020

Финиширайки една забележителна за кариерата си музикална 2020-а, Тейлър Суифт се записа в историята с още няколко постижения. Новият ѝ албум evermore окупира престижното първо място в класацията Billboard 200, а фокус сингълът от него, "willow", се нареди под #1 в Billboard Hot 100, с което изпълнителката се превърна в първия и единствен артист в историята на Billboard, който едновременно дебютира на върха на двата чарта.

Тейлър е и единственият артист с такива исторически постижения в рамките на една година. Новите успехи са налице само 4 месеца след хитовия албум folklore и песента "cardigan", които също си извоюваха #1 в Billboard 200 и Hot 100.

Тази седмица изпълнителката държи едновременно челната позиция в Billboard 200 с новия си албум evermore и се нареди под #3 с folklore. Окупирайки тези две позиции, тя официално бе обявена за "първият артист-жена с 2 албума в Top 3 на Billboard 200 от 1963 г. насам."

/5

"Знам, че този празничен сезон ще бъде самотен за повечето от нас. Ако и вие се обръщате към музиката, за да се справите със случващото се, това е за вас", споделя Суифт при пускането на албума. "Нямам идея какво предстои. Нямам идея за доста неща тези дни, така че се придържам към единственото нещо, което винаги ме е държало свързана със света. Говорим за музиката."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA