Скритото послание в годежния пръстен на Ариана Гранде

Толкова, толкова сладко! И трогателно. И сладко. Вижте сами!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 23 декември 2020

Ариана Гранде официално е бъдеща булка, а новият ѝ годежен пръстен може да има най-сладката възможна история.

Изпълнителката на positions потвърди големите новини в Instagram с поредица от снимки на нея и Далтън Гомес, както и такава, показваща отблизо нейния разкошен, макар и нетрадиционен пръстен. Лесно отличаваме два камъка - диамант с овална шлифовка, както и перла върху тънка златна лента.

Според най-верните фенове на певицата това не е просто пръстен, а истинска семейна реликва. 

Връщаме лентата назад до 2014 г., когато Гранде туитва снимка на пръстен, подарен от баба ѝ. Във въпросния кадър виждаме перла, закрепена с щифт от вратовръзка, принадлежала на покойния ѝ дядо. Някои вярват, че перлата в годежния пръстен е същата тази, която Ари споделя тогава.

Гранде и Гомес все още не са потвърдили дали става въпрос за същото семейно бижу, но това не попречи на феновете на изпълнителката да спекулират в социалните мрежи и да се вълнуват от сладкото възможно развитие на взаимоотношенията им. 

Независимо от историята на произхода, всички близки приятели и роднини на Ариана споделят, че нямат търпение да ги видят вървейки към олтара. Майката на певицата дори изрази вълнението си в Twitter, където сподели, че е "толкова развълнувана да приветствам Далтън Гомес в нашето семейство! Ариана, обичам те много. Далтън, теб също! Това е щастие!"

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA