Определено трябва да видите тази идея за продължение на "Сам вкъщи"

Идва от потребител в Twitter, който успя да взриви социалната мрежа с вдъхновението си за Кевин Маккалистър.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 30 декември 2020

Сигурни сме, че и при вас коледният сезон не минава без поне едно излъчване на "Сам вкъщи". Тази година отбелязхме 30 години от премиерата на иконичната поредица за Кевин Макалистър и евентуалните идеи за продължения, доста по-успешни от това, което видяхме в "Сам вкъщи" 4 и 5, определено не закъсняха.

"Изминали са 30 години от действието в последната лента и сега 40-годишният Кевин Маккалистър работи като заместник творчески директор на концертния комплекс Carnegie Hall в Ню Йорк, където той и съпругът му Дерек живеят в Горен Манхатън", споделя Twitter потребителят Кевин Зак по отношение на представата си за reboot на лентата.

Определено трябва да видите тази идея за продължение на "Сам вкъщи"

Двамата решават да отидат в Чикаго, за да отпразнуват Коледа с майката на Кевин, а след това да ѝ помогнат да продаде голямата семейна къща, тъй като тя е станала вдовица преди няколко месеца. Разбира се, желанието за спокоен празничен сезон остава на заден план, след като Марв и Хари вече са излежали времето си в затвора и единствената цел в дневния им ред е да измислят план за отмъщение, който включва отвличане на Кейт.

Кевин и Дерек пристигат в Чикаго, малко след като пропускат алармата на будилника си и тичат с всички сили през летище в Ню Йорк, за да се качат на борда. Пристигайки в града, те виждат празната къща и бележка, която гласи "Майка ти е при нас, приятелче!" Обаждайки се в полицията и не получавайки особена помощ от тяхна страна, 40-годишният Маккалистър решава да я спаси без тяхното съдействие.

Оказва се, че Марв и Хари са похитили Кейт в църквата, разположена в близост до дома на Кевин, която от доста години насам вече е срутена и неизползваема.

Ситуацията обаче е различна и заради развитието на сюжетната линия. Този път не Кевин е човекът, който залага капани на крадците, а самите те на него. Както може да се досетите, той е изключително умен и ловък, и успява да се справи с клопките, докато партньорът му Дерек изобщо не е подготвен за случващото се и не може да повярва на това, което очите му виждат. 

Докато двамата се опитват да я спасят всячески, Кейт, вързана в мазето на църквата, успява да се освободи и удря с дървен инструмент Марв и Хари, които се свличат на земята веднага. Кевин, Дерек и Кейт се връщат в къщата, където Маккалистър решава да им разкаже всичко за случилото се в началото на 90-те.

35

И докато Кевин споделя всички подробности за срещите си с крадците, майка му прави признанието, че пътуването ѝ с полка групата до Чикаго в първата част не е било просто пътешествие с микробус, а... оргия. Прегръщайки се до коледната елха, Кевин казва, че трябва да подготвят план за атака срещу крадците, без изобщо да подозира, че Марв и Хари всъщност лежат мъртви в църквата. 

"Финалните надписи се появяват под звуците на "Somewhere in My Memory" на Лана Дел Рей", а ако и вие сте достатъчно впечатлени, значи се присъединявате към всички близо 100 000 потребители в социалните мрежи, които са съгласни, че това продължение просто ТРЯБВА да се случи.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA