Определено трябва да видите тази идея за продължение на "Сам вкъщи"

Идва от потребител в Twitter, който успя да взриви социалната мрежа с вдъхновението си за Кевин Маккалистър.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 30 декември 2020

Сигурни сме, че и при вас коледният сезон не минава без поне едно излъчване на "Сам вкъщи". Тази година отбелязхме 30 години от премиерата на иконичната поредица за Кевин Макалистър и евентуалните идеи за продължения, доста по-успешни от това, което видяхме в "Сам вкъщи" 4 и 5, определено не закъсняха.

"Изминали са 30 години от действието в последната лента и сега 40-годишният Кевин Маккалистър работи като заместник творчески директор на концертния комплекс Carnegie Hall в Ню Йорк, където той и съпругът му Дерек живеят в Горен Манхатън", споделя Twitter потребителят Кевин Зак по отношение на представата си за reboot на лентата.

678

Двамата решават да отидат в Чикаго, за да отпразнуват Коледа с майката на Кевин, а след това да ѝ помогнат да продаде голямата семейна къща, тъй като тя е станала вдовица преди няколко месеца. Разбира се, желанието за спокоен празничен сезон остава на заден план, след като Марв и Хари вече са излежали времето си в затвора и единствената цел в дневния им ред е да измислят план за отмъщение, който включва отвличане на Кейт.

Кевин и Дерек пристигат в Чикаго, малко след като пропускат алармата на будилника си и тичат с всички сили през летище в Ню Йорк, за да се качат на борда. Пристигайки в града, те виждат празната къща и бележка, която гласи "Майка ти е при нас, приятелче!" Обаждайки се в полицията и не получавайки особена помощ от тяхна страна, 40-годишният Маккалистър решава да я спаси без тяхното съдействие.

Оказва се, че Марв и Хари са похитили Кейт в църквата, разположена в близост до дома на Кевин, която от доста години насам вече е срутена и неизползваема.

Ситуацията обаче е различна и заради развитието на сюжетната линия. Този път не Кевин е човекът, който залага капани на крадците, а самите те на него. Както може да се досетите, той е изключително умен и ловък, и успява да се справи с клопките, докато партньорът му Дерек изобщо не е подготвен за случващото се и не може да повярва на това, което очите му виждат. 

Докато двамата се опитват да я спасят всячески, Кейт, вързана в мазето на църквата, успява да се освободи и удря с дървен инструмент Марв и Хари, които се свличат на земята веднага. Кевин, Дерек и Кейт се връщат в къщата, където Маккалистър решава да им разкаже всичко за случилото се в началото на 90-те.

35

И докато Кевин споделя всички подробности за срещите си с крадците, майка му прави признанието, че пътуването ѝ с полка групата до Чикаго в първата част не е било просто пътешествие с микробус, а... оргия. Прегръщайки се до коледната елха, Кевин казва, че трябва да подготвят план за атака срещу крадците, без изобщо да подозира, че Марв и Хари всъщност лежат мъртви в църквата. 

"Финалните надписи се появяват под звуците на "Somewhere in My Memory" на Лана Дел Рей", а ако и вие сте достатъчно впечатлени, значи се присъединявате към всички близо 100 000 потребители в социалните мрежи, които са съгласни, че това продължение просто ТРЯБВА да се случи.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA