Внучката на Грейс Кели става посланик на Chanel

Считано от 1 януари, Шарлот Казираги влиза в ролята на посланик и говорител за Chanel.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 29 декември 2020

Отлично знаем, че Грейс Кели е икона във всеки един възможен смисъл на думата. Сега нейната внучка излиза под светлината на прожекторите, за да докаже, че цялото семейство носи блясъка със себе си. Шарлот Казираги ще стане официален посланик на Chanel, считано от 1 януари 2021 г.

Тя, освен посланик, ще бъде и говорител на френската модна къща - новина, която разбрахме от официалния Instagram акаунт на Chanel. Творческият екип на компанията съобщава, че решението е естествено продължение на дългогодишните отношения със семейството, базирани "на доверие и приятелество".

Наследницата на Кели ще влезе в новата си роля при представянето на колекция пролет/лято 2021 г., създадена от креативния директор на компанията Виржини Виар. Двете вече обявиха и нова поредица литературни ангажименти, които ще се провеждат в парижкия апартамент на легендарната Коко, разполочен точно над бутика ѝ в Града на любовта. Очаква се първата такава среща да се случи през януари, а почитателите на бранда ще могат да присъстват на нея чрез chanel.com.

Шарлот споделя, че винаги е имала специално отношение към компанията - още от момента, в който открива снимки на майка ѝ, направени лично от покойния Лагерфелд. За сватбата си през лятото на 2019 г. тя също носи един от последните модели на иконичния дизайнер, а до ден днешен двете с Виар са близки приятелки.

Очаква се Казираги да не бъде "просто муза", а еднолично да допринесе за успеха на бъдещите кампании, защото знае, че отговорността на модната къща е да подчертае женската сила и всичко, в което тя може да бъде открита.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA