Ники Минаж показа сина си за първи път

Изпълнителката на Starships сподели първите официални снимки на малкия Papa Bear.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 04 януари 2021

Свикнали сме Ники Минаж да говори много (и силно!) през по-голямата част от времето, но когато става дума за подробностите от личния ѝ живот, тя е изненадващо тиха.

Рапърката и съпругът ѝ Кенет Пети посрещнаха първородния си син на 30 септември и макар все още да не знаем името му, неотдавна стана ясно, че изпълнителката на Starships го нарича "papa bear". И докато досега сме виждали само "малки проблясъци" от щастието им, вчера Минаж реши да зарадва феновете си с първите официални снимки на малкото момченце. Наистина е сладък!

"#PapaBear, много благодаря, че ме избра да бъда твоята майка", споделя Ники под редицата кадри в официалния си Instagram акаунт. "Благодаря на всички за любовта и подкрепата. Означава толкова много. Да стана майка се оказа най-пълноценната работа, която някога съм имала. Изпращам любов на всички майки супергерои. Прегръдки за всички, които са били бременни в това предизвикателно време."

Освен че страшно много прилича на майка си, може да видите, че синът на Минаж носи Burberry, Fendi и сребърни часовници, които вероятно струват повече от всички дрехи в гардероба ни. 

През последните няколко месеца Ники сподели няколко снимки на крачето на Papa Bear, както и сладък запис със звуци, които се предполага, че поздравяват многобройните ѝ фенове в Twitter.

Това е първото дете на изпълнителката и Кенет Пети, които си казаха "да" в рамките на миналата година. След като разбрахме пола му, чухме гласа му и го видяхме в цял ръст, предполагаме, че следващата стъпка е да разберем името му. Честно казано, няма да се изнанадаме, ако всъщност е Papa Bear.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA