Жизел Бюндхен започна годината с много любов

Супермоделът и съпругът ѝ Том Брейди посрещнаха първите мигове от 2021-ва с целувка на фона на екзотичен залез.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 04 януари 2021

Том Брейди и Жизел Бюндхен започнаха новата година с много любов. 43-годишният куотърбек на Tampa Bay Buccaneers пусна романтично селфи със супермодела навръх Нова година, наричайки я своя "Numbero Uno".

"Тъй като слънцето залязва за 2020 г., искам да благодаря на съпругата ми за любовта и положителната енергия, винаги, когато подкрепям мечтите си", гласи описанието под поста на Брейди. "Благословен съм по толкова много начини. Нека направим 2021 г. най-добрата ни година досега!"

Бюндхен публикува подобна снимка в своя официален Instagram акаунт, споделяйки, че е "благодарна за всички уроци", които миналата година донесе със себе си. "Кой е готов да скочи с оптимизъм към 2021 и да я направи най-добрата година? Да тръгваме!!

Супермоделът изрази надеждите си и в специално лично писмо. "Животът е избори - и всяка нова година, всеки нов ден ни дава шанс да превърнем тези избори в реалност. Нов шанс да направим нещата по различен начин. Нов шанс да направим нещата по-добре. Шанс да опитаме нови неща, да станем по-истински и да разширим хоризонта си", казва тя.

Макар винаги да изглеждат супер щастливи, Том не крие, че отношенията им с Жизел не са перфектни през цялото време. "Преди няколко години тя не чувстваше, че давам моя принос за семейството. Имаше усещането, че ще играя футбол през целия сезон, а тя ще се грижи за къщата. Изведнъж сезонът беше приключил и аз бях готов да вляза във всичките си други бизнес дейности, а тя ме попита кога ще направя разни неща за къщата и кога ще заведа децата на училище." 

"Не беше доволна от нашия брак и трябваше да направя промяна. Разбира се, за мен ситуацията беше окей, но не и за нея. Поправих се. Тя е винаги с мен, когато имам цели и мечти." Очевидно нещата вече са страхотни!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA