Ема Стоун е бременна с първото си дете

Спекулациите са били повече от верни, звездата от "Ла Ла Ленд" ще става майка!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 05 януари 2021

Поздравления за Ема Стоун и Дейв МакКери! Звездата от "Ла Ла ленд" и сценаристът на Saturday Night Live очакват първото си дете - това разкриват източници, близки до тях.

Още в края на септември в публичното пространство се появиха слухове, че Стоун е бременна с първото дете за двойката, но спекулациите придобиват статут на факт през уикенда, когато тя е забелязана от любопитни папараци в Лос Анджелис, разкривайки вече наедрялото си коремче.

"Тя изглежда много щастлива и развълнувана от факта, че ще става майка. Изглежда страхотно - здрава е, блести", коментират нейни близки приятели. "Напоследък поддържа активна връзка с любимите си хора и работи, не е спряла да бъде активна, тренира на ежедневна база." 

Същите тези нейни приятели споделят, че освен бременна, тя е просто "влюбена в брачния живот". Двамата с МакКери се срещат за първи път на снимачната площадка на SNL през 2017 г., а две години по-късно потвърдиха новината за годежа си със сладък Instagram пост.

57

Коментира се, че щастливото дуо е било готови бързо да поеме към олтара, но пандемията е поставила сватбените планове на пауза. Въпреки това, Ема и Дейв са решили да си кажат заветното "да" на скромна церемония в хода на миналата година, без излишен шум или показност.

"Перспективата ми за децата се промени с годините. Никога не съм била бавачка или нещо подобно. Като тийнейджър мислех, че никога не искам да се оженя или да имам деца. Пораствайки, осъзнах, че искам да се оженя. И искам да имам деца", споделя тя в интервю. Честито!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA