Бъдете спокойни, Bridgerton може да продължи цели 8 сезона

Може да се каже, че сте сред почитателите на историческата секси драма? Значи имаме страхотни новини за вас!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 12 януари 2021

Невъзможно е да сте пропуснали последния мега хит на Netflix в лицето на Bridgerton. Секси историческата драма, която само за месец успя да събере над 63 милиона гледания за осемте си епизода, отбеляза петия най-силен старт в историята на стрийминг платформата и безпрецедентно се превърна в най-горещата тема от културния дневен ред.

Въпреки че към момента официално потвърждение за втори сезон липсва, няма почти никакво съмнение, че продукцията, базирана на поредицата романтични романи на Джулия Куин, ще продължи напред във времето. Колко точно обаче?

Ако вече сте достатъчно запленени от сюжета, знаете, че налице са осем романа, фокусирани върху любовната история на всеки един от главните герои в Бриджъртън. "The Duke and I" за Дафни Бриджъртън е в основата на първи сезон, а създателят на поредицата Крис Ван Дюсен споделя, че ако получи зелена светлина за още екранни моменти, обмисля да следва формата на книгите. "Това е семейство с осем деца и има осем книги. Наистина бих искал да се съсредоточа върху всеки един от тях", споделя той в ново интервю.

Дали това означава, че ще има цели осем сезона? "Бих се радвал. Ако има успех, защо не? Нека го направим!"

Сезон 1 проследява живота на красивата аристократка Дафне Бриджъртън, която има една единствена и най-желана цел - да се омъжи по любов, нещо не особено често срещано в началото на 18-и век. В 8-те епизода тя обаче го постига. Сключва брак за хергоца на Хастингс Саймън Басет - тъмнокож, красив и с доста емоционални проблеми от детството.

Сериалът поставя въпросите за мястото на жената и мъжа не само в обществото, но и в любовта, за брака като единствена опция за една жена, за любовта като удобство и заветна цел. "Мисля, че не сме осъзнали нещо - всички човешки същества сме еднакви. Да видим това ниво на зрялост беше очарователно, така че бих искал да продължа с историята", казва още Ван Дюсен. "Би било интересно да посветим по сезон на всеки от героите."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA