Елтън Джон е вдъхновил Виктория Бекъм да напусне Spice Girls

"Да, пеенето и танците бяха забавни, но не и моята страст. Беше време да се оттегля от Spice Girls"

Димитър Андонов
Димитър Андонов 12 януари 2021

Виктория Бекъм най-накрая реши да разкрие момента, в който е осъзнала, че трябва да напусне Spice Girls. Оказва се, че човекът, вдъхновил голямата по онова време крачка, е самият Елтън Джон. 

В ново емоционално есе за британското издание на Vogue, 46-годишният моден магнат (можем да я наречем така, нали?) разкри, че в един миг просто е спряла да приема "пеенето и танците" за своя страст.

"Спомням си преди години, когато Елтън Джон беше на сцената в Лас Вегас. Той изпълни Tiny Dancer, сякаш му беше за първи път. Тогава разбрах, че за него това е кислород", споделя г-жа Бекъм. Именно това негово превъплъщение на сцената я кара да осъзнае, че прави нещата не по любов, а по задължение.

"Да, пеенето и танците бяха забавни, но не бяха моята страст. Беше време да се оттегля от Spice Girls", разкрива тя. След това открива "страстта към модата и красотата", която решава да преследва, докато "жонглира" с майчинството, брака и новия бизнес.

Бивайки напълно откровена, Виктория не пропуска да сподели и тайната на 22-годишния си брак с Дейвид. "Винаги съм обичала да изненадвам хората, особено него. Запазването на тази мистика винаги е полезно, особено след почти 22 години брак."

Бекъм не пропусна да адресира и нападките по адрес на нейните козметични проекти, които е поставила на върха на дневния си ред в момента. "Като бизнес дама съм наясно със скептиците по отношение на нашите чисти продукти с висока производителност, но най-добрата част от това, което правим, е причината то да се случва. Ще пазим тази мисъл и за в бъдеще."

Майката на четири деца призовава всички свои последователи да продължат с търсенето на баланса в ежедневието, въпреки че "никога не е лесно, но изключително полезно", изразявайки надеждата си в бъдеще все още да носи токчета, дори когато възрастта ѝ предполага друго.

В момента цялото семейство е в Маями, където всички посрещнаха новата година, заедно с най-големия си син Бруклин и неговата годеница Никола, която отпразнува 26-ия си рожден ден на 9 януари. И докато Виктория коментира напускането си от може би най-успешната girl банда, позната на музикалната история досега, Mel C споделя, че миналата година тя определено им е липсвала в reunion шоуто и макар да е участвала креативно в процеса, в един момент е усетила липсата от това да бъде на сцена.

"Наистина се уважаваме и не искаме някой да прави нещо, което не му е удобно. Но, да, може да се наложи да я хипнотизираме. Мисля обаче, че тя започна да идва към идеята, така че ще продължим да работим", споделя тя в ново интервю. Отново да видим Пош Спайс, изпълнявайки Wannabe? Определено бихме го добавили в списъка си с цели за 2021.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA