Били Айлиш издава книга с непоказвани досега снимки

Музикалният феномен представя интимен поглед към живота си и всички важни събития в него.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 14 януари 2021

Всяка възможност да надникнем наистина отблизо в ежедневието на най-големите звезди, приемаме с повече от широко отворени ръце. Някак встрани от суетата и целия блясък, често забравяме, че любимите ни музиканти, актьори и модели, също като нас, някога са били деца. И също като нас, имат семейства, приятели и познати, за които успехът не се измерва в последователи и продажби.

Точно такъв ще бъде моментът с премиерата на оригиналната книга BILLIE EILISH, създадена лично от изпълнителката, която завладя музикалния свят с размахването на пръста си.

Очаква се луксозното издание с колекция от снимки, селектирани лично от Били, да се появи на пазара на 11 май, придружено от още по-специално аудиоиздание.

Спокойно можем да определим Айлиш като световният музикален поп феномен на XXI век. Безкомпромисна и непримирима, между рекордите и престижните отличия за музиката и артистичността, тя е готова да сподели още от личната си история с преданата публика, представяйки стотици непоказвани до този момент снимки.

Издателите обещават албума да улови същността на Били отвътре и отвън, предлагайки безкрайно личен поглед към детството, живота по време на турне и всички други моменти, оформили характера ѝ. Съпътстващата аудиокнига ще предложи ексклузивно съдържание и разсъждения на Били за живота ѝ, пречупени през призмата на неразказвани досега истории от нейното пътуване към славата. 

"Прекарах много часове в продължение на месеци, прелиствайки семейните албуми и архиви, докато подбера всички снимки за книгата. Надявам се да ви хареса толкова, колкото и на мен", споделя самата Били. Ами, нямаме търпение да я видим.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA