Бен Афлек и Ана де Армас са сложили край на връзката си

Най-обсъжданата двойка в рамките на миналата година вече няма да е приоритет за папараците.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 19 януари 2021

Въпреки че изглеждаха като най-щастливите хора на света, Бен Афлек и Ана де Армас са сложили край на взаимоотношенията си след близо година заедно.

"Бен вече не излиза с Ана", споделя източник, близък до тях. "Връзката им беше сложна. Ана не искаше да се установява в Лос Анджелис, а Бен очевидно трябва, тъй като децата му живеят там." Спазвайки абсолютна политическа коректност, става ясно, че раздялата е била взаимно и напълно приятелско решение. "Те са в различни етапи от живота си, но изпитват дълбока любов и уважение към другия. Бен все още иска да работи върху себе си, а и двамата са напълно доволни от живота." 

Афлек и де Армас се запознават на снимачната площадка на трилъра Deep Water. Химията между тях е очевидна секунди след запознанството им, но първата публична демонстрация на сериозно развитие е през март 2020 г., когато са забелязани на романтично пътуване до родната на Ана Куба.

бен ана

И докато някои обвиняваха връзката им в не чак толкова деликатен PR, двамата наистина изглеждаха като създадени един за друг

В месеците преди раздялата им, Ана прекарва много време с Афлек и децата му, които има от брака си с Дженифър Гарнър. Говореше се, че двамата са готови да живеят заедно и дори бяха забелязани да преместват багажа на новото Бонд момиче в резиденцията на Афлек. Как тогава причината за раздялата им е точно това?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA