Не, Дуа Липа не е бременна

Пост в социалните мрежи изненада всички фенове на певицата.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 20 януари 2021

Нали знаете как звездите често обичат да публикуват особени постове в социалните мрежи, които техните най-верни фенове започват да интерпретират по всички възможни начини? Е, последният такъв пример идва директно от Дуа Липа, готова да изясни, че всъщност не е бременна.

По време ново интервю за Jimmy Kimmel Live изпълнителката на Future Nostalgia отхвърли слуховете, че очаква бебе с приятеля си Ануар Хадид. Причината за тяхната поява се оказва пост на Липа в социалните мрежи, под който слага много емотиконки - на бутилка, залъгалка, плюшено мече и ангел. Разбира се, тя бързо го изтрива, за да не заблуждава феновете си.

"Харесва ми да използвам малки произволни емотикони. Сложих ги случайно. Наистина не помислих за това", разкрива тя. "Публикувах го, след това видях коментарите. Тя бременна ли е? Гледам снимката, гледам коментара, гледам снимката, гледам коментара и казах, че със сигурност не изглеждам бременна." Тогава Дуа е видяла всичките истории, които предполагат, че това е загадъчен начин да обяви голямата новина и си е казала "О, Боже мой".

"Не съм бременна, само да изясня. Не съм", разкрива тя, след като обясни, че не изглежда скоро в плановете ѝ да влиза малък наследник. 

"Чувствам се много комфортно във връзката си, повече от всички други", споделя тя неотдавна за отношенията си с по-малкия брат на сестрите Хадид. "Когато създавах първия си албум, много от нещата, които изпях, бяха за разбиването на сърцето ми. Този път се чувствах толкова щастлива и нещата вървяха толкова добре, така че нямаше как да направя друго."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA