Дуа Липа и Ануар Хадид са горди родители... на две козички

Изпълнителката на Levitating не крие, че е повече от истински щастлива във връзката си с брата на сестрите Хадид.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 15 януари 2021

Животът на Дуа Липа със сигурност е изпълнен с много ДУА, което означава "любов" на нейния роден албански.

Певицата, която миналата година завладя всички музикални сърца с втория си студиен албум Future Nostalgia, в момента е в щастлива връзка с по-малкия брат на сестрите Хадид - Ануар. Двамата отпразнуваха годишнината си през лятото и се наслаждават на времето си заедно, а в ново интервю за Rolling Stone Дуа споделя, че времето, прекарано във фермата на семейство Хадид категорично е повлияло при писането на нова музика.

"Чувствам се много комфортно във връзката си, повече от всички други. Събуждаме се около 9-9:30, вземаме душ, обличаме се, закусваме, извеждаме кучето на наистина приятна дълга разходка, може би малко йога, обяд, филм, игра с животните", разкрива тя, преди да добави, че наскоро е изненадала приятеля си с две козички - Фънки и Бам-Бам, които "обичат гушкането". 

Певицата не крие, че нестандартното и оптимистично звучене на Future Nostalgia е вдъхновено именно от Ануар. "Когато създавах първия си албум, много от нещата, които изпях, бяха за разбиването на сърцето ми. Този път се чувствах толкова щастлива и нещата вървяха толкова добре, така че нямаше как да направя друго. Не знам защо преди мислех, че когато си поп изпълнител и правиш щастлива песен, просто не е готино."

Липа, която споделя, че преди се е притеснявала от името и произхода си, сега е напълно наясно с него. И се гордее! "Когато се случи окупацията, сръбските сили искаха да пренапишат историята. Дядо отказа и загуби работата си", разкрива още тя в емоционалното интервю. "Хората не разбират, че останалите напускат страната си, само когато наистина има нужда от това. При нас планът винаги беше да се върнем в Косово", казва тя, а след като семейството ѝ го прави, тя става "албанското момиче, говорещо албански с английски акцент". 

А, да, и суперзвездата с платинени албуми, десетки милиони фенове и какво ли още не. Just for the record.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA