Джейсън Деруло и Адам Ливайн ще взривят TikTok

Двама от най-големите фаворити на дамите представят първата си колаборация и танцовото видео към нея.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 22 януари 2021

С над 42 милиона последователи и 954 милиона харесвания, Джейсън Деруло е измежду най-гледаните суперзвезди в TikTok и най-активния артист, който вече има платинени дискове в платформата.

"Lifestyle" среща на едно място за първи път Деруло и Адам Ливайн – лидерът на групата Maroon 5, която има три награди "Грами" и успя да се утвърди като едно от иконичните музикалните попадения в последните няколко години.

Парчето е най-новото в поредицата успешни хитове на Джейсън, която включва "Take You Dancing" и "Savage Love", превзел света още от самото си лансиране в рамките на миналото лято. Към момента Take You Dancing има над 383 милиона стриймвания и продължава да разполага с забележителни успехи в Белгия, Дания, Италия, Канада и Великобритания.

Вокалист, но и тескстописец на групата Maroon 5, Адам със сигурност е оставил своя отпечатък върху музикалната индустрия. Характерния му фалцет носи хитов заряд и успя да го превърне не само в блян за жените, но и в артист, който заслужава всичките си артистични успехи.

9

Разбира се, видеото към тяхната колаборация вече има свой официален dance вариант, който, за щастие или не, вероятно ще виждаме все по-често из социалните мрежи занапред. Какво е вашето мнение?

Фотография: Global Records

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA