Не, няма да гледаме новия "Джеймс Бонд" през пролетта

Пандемията наложи неколкократното отлагане на една от най-дългочаканите продукции в културния календар.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 22 януари 2021

"Смъртта може да почака" - това е българското заглавие на 25-ия филм от иконичната поредица за Джеймс Бонд. Е, очевидно може да почака и неговата премиера, тъй като Холивуд продължава да се справя с предизивикателствата, наложени от пандемията.

Последното екранно превъплъщение на Даниел Крейг сега очакваме на 8 октомври, според информация от официалния Twitter акаунт на франчайза. Филмът се оказа първата голяма жертва на пандемията, тъй като първоначалната му премиерна дата бе заложена за април 2020 г., когато светът буквално спря.

Следващият възможен вариант се оказа ноември, но няколко седмици преди това, студиото обяви, че премиерата ще бъде преместена за април 2021 г. И докато феновете вече очакват с нетърпение, изгледите за предполагаемо отваряне на кината и другите културни институции не изглеждат напълно опмистични.

Това е и обяснението за поредното отлагане на филма, чийто екип държи той да получи своето екранно време на големия екран, а не присъствие в каталога на някоя от популярните стрийминг платформи.

И докато вече се водят преговори за това кой да бъде следващият актьор в образа на Агент 007, вие може да научите любопитни подробности около създаването на легендарния филм в също толкова легендарния подкаст, докато стане време Даниел Крейг и Ана де Армас да завладеят екраните. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA