Легендарният Джеймс Бонд вече с официален подкаст

Някога да сте си задавали въпроса "Какво е да бъдеш Джеймс Бонд?"

Димитър Андонов
Димитър Андонов 30 септември 2020

Днес дебютира първият епизод от официалния подкаст, посветен на 25-ия филм от поредицата за Джеймс Бонд - "Смъртта може да почака".

https://www.instagram.com/p/CFwNDfvJEP1/

С огромно вълнение всички посрещат новия формат, който екипът на филма създава, за да доближи зрителите максимално до най-сантименталните моменти от заснемането на продукцията, както и до емоцията да бъдеш част от една от най-популярните и обичани филмови истории на всички времена.

В сериите на подкаста са включени ексклузивни интервюта със звездите от 25-ия филм за иконичния агент 007. Даниел Крейг, Рами Малек, Леа Сейду, Наоми Харис, Ана де Армас и продуцентите позволяват на феновете да надникнат в неразкритите задкулисни моменти и уникалната атмосфера на снимачната площадка, споделяйки най-любопитни подробности от създаването на филма.

Били Айлиш и Финиъс О'Конъл, които създадоха пилотната песен към саундтрака на лентата, също споделят еуфорията и признателността си за уникалната възможност да бъдат част от продукцията.

Много други ключови фигури – от режисьора на кастинга до супървайзора на специалните ефекти, също взимат участие в подкаста, за да запознаят зрителите в дълбочина с всичко, което се случва преди на бял свят да излезе такава несравнима по своя характер и визия продукция.

5

Всеки епизод се фокусира върху различен аспект от наследството на Джеймс Бонд - от музиката през специалните джаджи до костюмите и колите във франчайза. Епизодите от поредицата ще разкрият също как се избират невероятните места, създават зрелищните каскади... и още, и още.

Влезте в света на Бонд и "Смъртта може да почака" от 20 ноември в кината на 2D, 3D, IMAX и 4DX.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA