Джей Ло най-накрая се е научила да обича себе си

"Наистина вярвам, че ние създаваме живота си", споделя латино иконата.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 25 януари 2021

Дженифър Лопес е много неща, но тя най-вече обича да бъде себе си. В премиерния епизод за новата поредица Coach Conversations на едноименния луксозен бранд, латино дивата сподели повече за успеха и любовта към самите нас.

"В трийсетте си години постоянно повтарях, че обичам себе си, но правех всички онези неща в личните ми взаимоотношения, които показваха, че всъщност не е така. Отне ми време да разбера концепцията за щастието и все още продължавам с търсенето", казва тя, няколко месеца преди да взриви големите екрани с участието си в лентата Marry Me, заедно с Малума.

"Хората постоянно говорят... Това е преоткриване, онова е преоткриване. Не харесвам тази дума. Не преоткривам, а просто се опитвам да направя нещо различно. Това е развиване" - нейни думи, които харесваме страшно много. "Това, което казвате и мислите, със сигурност се превръща в реалност. Ако си кажете "аз ще бъда това или онова", ще бъдете. Ако си кажете, че ще загубите, тогава ще стане така. За каквото и да говорим."

Лопес, която е и глобален посланик на Coach, обясни подробностите за своята житейска философия. "Наистина вярвам, че ние създаваме живота си. Не само с действията, но с онова, които мислим и енергията, която даваме на света." 

Междувременно, за да докаже, че не са само празни приказки, Джей Ло пусна и поредица от секси кадри в Instagram, с които отпразнува 20-ата годишнина от издаването на втория си студиен албум.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA