Вижте Кристен Стюарт като принцеса Даяна

Очевидно изборът е бил правилен, защото трябва да признаете, че двете изглеждат като близначки.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 28 януари 2021

Доста хора реагираха негативно на новините, че Кристен Стюарт ще влезе в образа на принцеса Даяна за предстоящата биографична лента, посветена на живота ѝ, но първият поглед към снимачната площадка ни показва, че изборът е бил правилен

Филмът, който се очаква да дебютира по-късно тази година, ще се фокусира върху значителен период от живота на покойната принцеса, а именно този, когато бракът ѝ с принц Чарлз достига проломен момент, точно преди коледните празници през 1991 г.

В първото изображение, пуснато от филма, Стюарт носи червено яке, черна блуза и черна шапка с подходящ воал, а самата тя описва преживяването като "гмуркане в емоционалното въобръжение на Даяна за този ключов момент от живота ѝ". Звездата от "Здрач" обаче работи усилено, за да се подготви за него.

"Прочетох две биографии и половина и довършвам всички материали, преди да започна да правя филма", коментира тя в скорошно интервю. "Това е една от най-тъжните истории, съществували някога, и не искам просто да играя Даяна - искам да я познавам добре. Между другото, от доста дълго време не се бях вълнувала толкова за роля."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA