Деми Мур проговори за ревюто на Fendi

Всички се запитахме къде е истината. Възможно ли е не тя да бъде от значение?

Димитър Андонов
Димитър Андонов 04 февруари 2021

Деми Мур накара всички да говорят, когато откри haute couture ревюто на Fendi по време на Седмицата на модата в Париж. Сигурни сме, че тя никога няма да го забрави, но не заради милионите коментари в социалните мрежи, а заради това, че събитието е нейна сбъдната мечта.

"Наистина, едва след като се случи, осъзнах, че това наистина е осъществена тийнейджърска фантазия", споделя 58-годишната актриса пред Наоми Кембъл по време на разговор за нейната YouTube поредица.

"Отне ми малко време, но скоро разбрах, че съм на една котешка пътека с някои от най-големите модели. Чувствах се буквално като малко дете", споделя тя за шоуто, на което дефилираха Бела Хадид, Кара Делевин, Кристи Търлингтън и самата Наоми Кембъл.

"Усетих, че не става въпрос само за дрехите, а по-скоро за цялата история. Беше вълшебно и трогателно", разказва още Мур, която немалко хора обвиниха в това, че е прибегнала до пластични операции. Тя обаче не коментира този въпрос, а разказа повече за емблематичната си Vanity Fair корица от 91-ва, когато позира гола и бременна с дъщеря си Скаут.

"Разбирам въздействието, което оказа върху света и жените. Това беше момент на признание и ми помогна да разбера, че съм това, което съм."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA