Ким и Кание са "официално приключили" с брака си

Последният сезон на KWUTK ще проследи любовната драма между скандалната двойка.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 05 февруари 2021

Честно казано, очакваме с особен вид нетърпение момента, в който всичко за отношенията между Ким Кардашиян и Кание Уест ще излезе наяве.

Откакто в публичното пространство се появиха новините за развода им, а средната сестра от първото семейство на Калабасас излезе без венчалната си халка, стана ясно, че нещата между тях са официално приключили.

Според източник, близък до двойката, подаването на молбата за развод е "просто формалност", която предстои да бъде изяснена, но раздялата помежду им е "напълно официален факт".

Има спекулации, че Ким е задържала развода до самия край на снимките на Keeping Up With The Kardashians, тъй като се очаква именно взаимоотношенията им да бъдат основната сюжетна линия на сезон 20, който започва през март. 

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВИЖТЕ ЕМОЦИОНАЛНИЯ ТРЕЙЛЪР ЗА ПОСЛЕДНИЯ СЕЗОН НА KWUTK

Адвокатският екип на рапъра обаче не се интересува от приоритетите на Ким и споделя, че е готов да "подаде документите, още преди тя да е готова, в случай че е необходимо", тъй като "Уест иска развода точно толкова, колкото и Ким."

Предстои да бъдат уговорени и техните общи притежания, тъй като Ким притежава цялата земя и прилежащите парцели около имота им в Калабасас, но Кание е собственик на самата къща.

Просто предполагаме, че не е имало по-дългоочакван сезон на KWUTK. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA