Кайли Миноуг е влюбена, но не и сгодена

Австралийската поп сензация отрече слуховете, че скоро отново ще тръгне към олтара.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 08 февруари 2021

Макар да съществува неписаното правило, че ако дадени слухове циркулират в Холивуд за по-дълго от едно определено време, те неимоверно са истина, знаете, че съществуват и изключения.

След като в края на миналата седмица навсякъде се появи информация, че Кайли Миноуг е казала "да" на приятеля си Пол Соломонс, а неговата доведена майка потвърди информацията, оказва се, че нещата между тях изобщо не са се променили.

"ВСИЧКИ обичаме ЛЮБОВТА, но слуховете излизат извън контрол", споделя 52-годишната австралийска поп звезда в Twitter. Със забавно и скромно изявление, тя разкрива, че Пол е страхотен, двамата са много влюбени, но не и сгодени. Тя обаче благодари на всички за поздравленията и изпрати добри пожелания.

Изпълнителката и креативният директор на британския GQ се запознат в началото на 2018 г. чрез общи приятели и може да се каже, че любовта им е факт от пръв поглед. Те пазят връзката си в тайна, но таблоидите разкриват истината за взаимоотношенията им още през април същата година. 

Тогава източник, близък до Кайли, споделя, че тя "не бърза да влиза в сериозна връзка, но със сигурност се радва на вниманието", тъй като е останала "много наранена и уязвима след раздялата си" с Джошуа Саси. "Нуждаеше се от време, за да го преодолее, но сега се се чувства готова да продължи напред."

През юли с.г. двамата най-накрая потвърждават връзката си официално и зарадват папараците с разходка из Голямата ябълка. Няколко месеца по-късно Кайли споделя, че "всичко върви чудесно", защото Соломонс е "толкова добър, а двамата сме преживели достатъчно в живота си, така че се срещнахме в правилното време."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA