Рита Ора е облечена в носия за новото си видео, снимано в Перник

Огнената изпълнителка пристигна у нас, за да заснеме новото си видео, което ще видим този петък.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 10 февруари 2021

Рита Ора е от онези изпълнители, които просто палят пожар с качването си на сцената. Албанската сензация ще взриви публиката с ново EP този петък, а първото парче от него, озаглавено Bang в партньорство с Дейвид Гета и доста други имена от индустрията, има интересно видео, което също очакваме в края на седмицата.

Снимките към сингъла са направени в пернишкия квартал "Тева", където в края на миналата година местни медии споделят, че множество превозни средства и шатри са блокирали местността заради снимки, а пред входовете на блоковете са били разлепени съобщения с молба хората да не паркират колите си пред тях.

16-те милиона Instagram последователи на певицата вече изразиха възхищението си от костюмите във видеото, където тя позира с носия. Едно е абсолютно сигурно, те са невероятни.

Изпълнителката на "Anywhere" пристига у нас точно преди началото на коледните празници, но се оказа, че ще се наложи да прекара повече време тук заради нововъведените тогава мерки за социална изолация във Великобритания.

Наложи се таблоидите внимателно да следят местоположението на Ора, тъй като точно седмица преди това, тя се забърка в голям скандал на територията на Обединеното кралство, след като не спази задължителната 14-дневна карантина след пристигане от чужбина, а вместо това организира празник навръх 30-ия си рожден ден, докато цялата страна е под блокада. 

Още тогава Рита се извини публично за своята грешка и доброволно плати максималната глоба от 10 00 паунда за нарушаване на правилата около COVID-19, а сега е готова да продължи напред. "Готови ли сте? Нямам търпение да чуете и видите това! Моят собствен минифилм", споделя тя в Instagram. Очакваме с нетърпение!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA