Рита Ора плати глоба от 10 000 паунда за рождения си ден

Изпълнителката на I Will Never Let You Down организира 30-ия си рожден ден, докато Великобритания все още е под локдаун.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 02 декември 2020

В края на миналата седмица Рита Ора събира "малко приятели", за да отпразнува 30-ия си рожден ден. Както можете да предположите, реакцията на нейните почитатели и недоброжелатели не се оказа съвсем положителна, имайки предвид факта, че повсеместната карантина в Обединеното кралство продължва до 2 декември.  

Поп звездата кани близки приятели и членове на семейството в ресторант в Нотинг Хил, за да отбележи големия момент. Няколко часа по-късно тя публикува изявление в официалния си Instagram акаунт, с което се извинява за "моментното решение", което е взела "с погрешното мнение, че излизаме от социалната изолация и ще бъде ОК."

"Съжалявам дълбоко за нарушаването на правилата и от своя страна разбирам, че това излага хората на риск", споделя изпълнителката на Hot Right Now. "Това беше сериозна и непростима грешка в преценката ми. Предвид ограниченията, осъзнавам колко безотговорни са били действията ми и поемам пълна отговорност."

"Чувствам се особено смутена, знаейки колко много хора се борят с тази ужасна болест и съм наясно с жертвите, които хората и бизнесите са направили, за да ни помогнат да бъдем в безопасност", коментира още Ора. "Знам, че това няма да оправи нещата, но искрено искам да се извиня."

75

И докато източници, близки до звездата, потвърдиха, че тя доброволно е платила глобата от 10 000 паунда - максималната такава, която всеки може да получи за нарушаване на правилата около Covid, Рита вече е в черния списък на радиостанцията Exe. 

След като пуска песента ѝ I Will Never Let You Down, водещият на сутрешното предаване в радиостанцията споделя, че няма да пуска нейна музика в обозримото бъдеще. "Не мога да говоря за другите водещи, но в близкото бъдеще няма да пускам нито една от песните ѝ."

И макар Рита да е направила погрешен ход, смятаме, че всички сме хора. Какъв ли ще бъде следващият ход на певицата?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA