Да, плажната къща на Лео ди Каприо в Малибу е олтар на "Титаник"

Някой друг да пуска Селин Дион в момента? We know it's (not only) us.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 11 февруари 2021

Дори да не сте родени в началото на 90-те, знаете, че почти всеки човек има *специално* отношение към "Титаник" и случващото се в него. Няма значение дали са любов или сълзи в очите или нескрита омраза, защото "кой нормален филм продължава три часа?", лентата успя да се превърне в иконичен проект, за който хората говорят с години.

Според интериорната дизайнерка Меган Уивър, работила неведнъж с Леонардо ди Каприо в края на 90-те, плажната му къща в Малибу е изцяло декорирана с елементи от "Титаник" - от баните до спалните.

"Когато работех за Лео, майка му ме остави да живея в къщата на плажа в Малибу за уикенда. Излизах с човек, който живееше в Канада и имахме връзка от дълго разстояние, а той дойде в града и ми позволиха да я взема", разкрива тя в ново подкаст интервю.

Това, което обаче не очаква, е да влезе в истински олтар на "Титаник". Същото важи и за нейния приятел. "Не му казах къде отиваме. Влизаме в тази къща и виждаме как всичко е "Титаник".

Понеже може да решите, че тя преувеличава, добре е да имате предвид, че не е така. "Титаник" кърпи, плакати на "Титаник", "Титаник" навсякъде. Приятелят ми ме попита дали това е къщата на Лео и аз му казах, че всъщност е. Доста невероятно." 

57

Уивър обаче не обвинява ди Каприо за нестандартните интериорни решения, тъй като имотът в Малибу не е основната му къща, а почитта към Джак Доусън вероятно носи голяма стойност за майката на актьора, известен именно с този свой образ. "Не мисля, че би го направил сега, но тогава филмът все още не беше толкова стар. Той почти не ходеше там, така че вероятно майка му е отговорна."

Да, бихме могли да я разберем. Наистина.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA