Кендал Дженър - твърде секси, за да бъде в Twitter

Наложи се супермоделът отново да обяснява естеството на работата си, специално за хората, критикуващи всяка нейна крачка.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 16 февруари 2021

Кендал Дженър привлича ужасно много внимание в социалните мрежи. Вероятно заради факта, че има 152 милиона последователи (helloo!!), но е възможно причината да се крие в някои от нейните горещи постове, превърнали се в повод за дискусия в Twitter.

"vday идва. BTS от @skims", гласи описанието под видео, с което Кендал обявява специалната колекция бельо, дело на сестра ѝ - Нейно Величество Ким Кардашиян. "Просто не разбирам... как изобщо си истински човек? Толкова си зашеметяваща, че не мога да го приема" е коментарът на Клои под поста, събрал над 12 милиона харесвания.

Напълно естествено, потребителите в Twitter дори не изчакаха минути, преди да обвинят Дженър в налагането на нереалистични стандарти. "Имам 99 проблема и се оказва, че ако изглеждам като Кендал Дженър, всички ще се разрешат" - първият коментар от не съвсем доволен фен.

"Аз съм изключително щастливо момиче. Оценявам всичко, което имам, но искам да знаете, че и аз имам лоши дни и ви чувам! Вие сте красива, такава, каквато сте!!! Никой не е толкова перфектен, колкото може да изглежда", отговаря супермоделът след броени минути.

57

Нейният мотивиращ отговор накара доста други хора да публикуват селфи в Twitter, добавяйки, че "всеки е красив по свой начин" и всеки може да се почувства уверен, след като знае, че "Кени Дж има лоши дни".

Изводът от цялата ситуация не се е променил с течение на времето - всеки ход на сестрите от първото семейство на Калабасас се разглежда под лупа, но е добре останалите да знаят, че зад тези постове често се крият цели екипи с професионалисти в грима, косата, осветлението и фотографията.

"Тя изглежда нереална, но това е нейната работа", туитва друг човек в социалната мрежа. И е абсолютно прав.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA